Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/xn--cityrengring-2jb.dk/public_html/wp-content/themes/Divi/includes/builder/functions.php on line 4833
Om os - CITY rengøring

Om os

Cityrengøring er meget mere end et rengøringsselskab. Vi er totalleverandør af serviceydelser. Hos os er kunden altid i fokus. Vi sætter en stor ære i at kunden altid er tilfreds, på den måde opbygger vi altid længerevarige forhold med vores kunder. Vi bygger vores virksomhed på tillid, hårdt arbejde og et serviceniveau ud over det sædvanlige. Vi varetager gerne alle opgaver på kryds og tværs af Jeres virksomhed – stor som lille. Vi arbejder ikke på akkord, vi arbejder indtil kunden er tilfreds. En ordentlig rengøring tar den tid den tar.

Søger i en samarbejdspartner I kan stole på, en partner som holder prisen og en partner som frem for alt altid leverer et solidt stykke arbejde, så tag en uforpligtende samtale med os, måske vi sammen kan finde en løsning der netop passer til Jer.

Vi bruger altid rengøringmidler som er svanemærkede, hvilket sikrer et minimumsforbrug af miljøskadende kemikalier, som både kommer Jer og miljøet til gode.

Tag en uforpligtende samtale med os!

Søger i en samarbejdspartner I kan stole på, en partner som holder prisen og en partner som frem for alt altid leverer et solidt stykke arbejde?
Sammen finder vi en skrædersyget løsning, der passer præcist til Jeres behov.

50 25 29 72